Gyngemose Parkvej 8

2860 Søborg

+45 25 22 22 99

info@hafnia-byggesagkyndig.dk

Åbningstider

Man-fre kl 8.00 – 16.00

Energimærkning

Høj kvalitet og fagligt niveau, fleksibel, uvildig rådgivning, lav pris

Energimærkning

Hvad er et energimærke?
Det er en rapport, der fortæller om en ejendoms energimæssige tilstand. Energimærker har to formål:
1. at synliggøre bygningens energiforbrug på basis af sammenlignelige parametre og fungere som en varedeklaration, når en bygning sælges eller udlejes
2. at give et overblik over energimæssige forbedringer, som er rentable at gennemføre: Hvad de går ud på? Hvad de koster at gennemføre? Hvor stor en energibesparelse der kan opnås på el- og varmeregningen?
Energimærkningen giver desuden forslag til forbedringer, som bør gennemføres i forbindelse med renoveringer og ombygninger. Det giver køber mulighed for at vurdere boligens energimæssige tilstand, før der laves en købsaftale.

Energimærkning priser fra kr. 4500,-

Priser fra 4500,- på energimærkning ved Hafnia Byggesagkyndig.

Kontakt Hafnia Byggesagkyndig på tlf: 45 25 22 22 99 eller på e-mail: info@hafnia-byggesagkyndig.dk

Er energimærkning et krav?

Energimærkning er et værktøj, der bruges til at vurdere, hvor energieffektiv en bygning er. Det er et krav, at alle bygninger skal have en energimærkning, når de sælges eller lejes ud.

Hvad er energimærkning?

Energimærkning er en ordning, der giver forbrugerne mulighed for at se, hvor meget energi en produkt bruger. Mærkningen findes på el-apparater, varmepumper og andre produkter, der bruger energi som eksempelvis en ejendom.

Energimærkningen giver forbrugerne mulighed for at sammenligne produkter på energiforbrug, så de kan vælge det produkt, der passer bedst til deres behov.

Mærkningen består af en række tal, der angiver, hvor meget energi et produkt bruger. Tallet for et givent produkt kan ses på produktet selv eller i en brochure, der følger med produktet.

Energimærkningen giver forbrugerne mulighed for at vælge energieffektive produkter, der kan spare dem penge på energiregningen. Energimærkningen er et vigtigt redskab i kampen for at reducere CO2-udledningen.

Energimærkningen er et redskab, der kan hjælpe forbrugerne med at træffe vel overvejet valg om, hvilke produkter, ejendom der er bedst for dem og for miljøet.

Ønsker du en bæredygtigt bolig? Så er din energimærkning altså et godt værktøj.

Hvorfor er det vigtigt at energimærke bygninger?

Energimærkning er en vigtig del af at sikre, at bygninger bliver energieffektive. Det giver os mulighed for at se, hvor meget energi et hus bruger, og hvordan vi kan forbedre det.

Energimærkning er også vigtigt for at sikre, at bygninger lever op til de gældende energikrav. Dette er især relevant for nybyggeri, som skal overholde strengere krav til energieffektivitet.

Derudover er energimærkning også et godt redskab til at sammenligne forskellige bygninger med hinanden. Dette gør det muligt for os at se, hvilke bygninger der er bedre til at spare på energi, og hvilke der har behov for forbedringer.

Hvordan kan energimærkning hjælpe forbrugerne?

Energimærkning giver forbrugerne mulighed for at se, hvilke produkter der er bedst for dem og for miljøet. Dette gør det muligt for forbrugerne at træffe vel overvejede valg om, hvilken ejendom de skal købe, og hvilke de ikke skal.

Hvordan kan energimærkning hjælpe miljøet?

Energimærkning giver os mulighed for at se, hvor meget energi et hus bruger, og hvor meget der kan spares. Dette gør det muligt for os at træffe vel overvejet valg om, hvilke ejendom der er bedst for miljøet.

Derudover giver energimærkning også os mulighed for at sammenligne forskellige produkter med hinanden. Dette gør det muligt for os at se, hvilke produkter der er bedre til at spare på energi, og hvilke der ikke er så gode. Energimærkning er altså med til at hjælpe os med at træffe bedre valg for miljøet.

Hvilken bygningsklasse ligger på energimærkningens skala?

Energimærkningen er en skala, der viser, hvor energieffektivt et hus er. Jo højere tal, desto mere energieffektivt er huset. Der er i alt ti bygningsklasser på skalaen, hvoraf den højeste er A2020 og den laveste er G. (A2020, A2015, A2010, B, C, D, E, F og G)

Hvordan kan man forbedre sin energimærkning?

Der er en række ting, man kan gøre for at forbedre sin energimærkning. Først og fremmest kan man sørge for at have god isolering i hjemmet. Dette kan gøres ved at isolere væggene, loftet og gulvet. Man kan også sørge for at have energieffektive vinduer og døre.

En anden ting, man kan gøre, er at skifte til energieffektive apparater. Dette kan gøres ved at skifte til energieffektive pærer og el-apparater. Man kan også sørge for at have en god ventilation i hjemmet.

Endelig kan man også overveje at skifte til en anden varmekilde. Dette kan gøres ved at skifte til en varmepumpe eller jordvarme.½

Ved at gøre disse ting, kan man forbedre sin energimærkning markant.

Med en bevidsthed omkring din energimærkning, og en plan for hvad der kan gøres for at opnå en bedre energimærkning, så vil du kunne opnå bedre resultater på din varmeregning.

Hvad er en CO₂-bedømmelse?

En CO₂-bedømmelse er en vurdering af, hvor meget CO₂ et bygning udleder. CO₂-bedømmelsen tager højde for både bygningens størrelse og dens energiforbrug.

CO₂-bedømmelsen er en vigtig faktor, når man vurderer et bygning energimærke. Et bygning energimærke viser, hvor effektivt bygningen bruger energi, og dermed hvor meget CO₂ der udledes.

CO₂-bedømmelsen er med andre ord en vigtig faktor for at vurdere, hvor effektivt et bygning bruger energi.

Hvordan foregår energimærkning af bygninger?

Energimærkning af bygninger foregår ved, at bygningens størrelse og energiforbrug bliver bedømt.

CO₂-bedømmelsen er en vigtig faktor i denne vurdering.

Energimærkningen af bygninger er et krav, der er sat af EU.

Alle bygninger, der sælges eller udlejes, skal have et energimærke.

Energimærkningen af bygninger er ikke kun et krav fra EU, men også et krav fra Danmarks Miljø- og Energiministerium.

Energimærkningen af bygninger er et krav, der er sat for at sikre, at bygninger bliver energieffektive.

Energimærkningen af bygninger er ikke kun et krav, men også en anbefaling fra Danmarks Miljø- og Energiministerium samt en anbefaling fra EU.

Hvad er en energimærkningsordning?

En energimærkningsordning er et krav, der er sat for at sikre, at bygninger bliver energieffektive.

Hvem udarbejder en energimærkning? En energimærkning udarbejdes af en energikonsulent, der er godkendt af Energistyrelsen.

Hvordan foregår en energimærkning?

En energimærkning foregår ved, at energikonsulenten kommer ud til bygningen og foretager en undersøgelse af bygningen.

Undersøgelsen omfatter en visualisering af bygningens energiforbrug, en kontrol af bygningens ventilation, isolering og varmeanlæg.

Efter undersøgelsen udarbejder Energikonsulenten en rapport, der viser bygningens energimærke.

Hvad koster en energimærkning?

En energimærkning koster mellem 4.500 kr. og 8.000 kr.

Hvor lang tid tager en energimærkning?

Energimærkning består af to dele, opmåling og indtastning. Der kan tage optil 4 timer at indberette en energimærkning.

Hvordan kan en byggesagkyndig hjælpe med energimærkning?

En byggesagkyndig kan også fungere som energikonsulent og kan hjælpe med at opmåle til energimærkningen og kan også være behjælpelig med at udfylde rapporteringen.

Hvilke fordele er der med et energimærket hjem?

Et energimærket hjem giver dig mulighed for at få støtte til energibesparelser, og det kan også have en positiv indflydelse på boligens værdi. Med et energimærket hjem, har du et redskab til at forbedre dit forbrug og dermed spare penge og få et mere bæredygtigt hjem.



Hvorfor skal vi vælge Hafnia Byggesagkyndig?

Hafnia Byggesagkyndig kan hjælpe jer med energimærkning, tilstandsrapporter og el-rapporter samtidig.

Vi har ingeniøruddannet, beskikket bygningssagkyndig og energikonsulenter samlet under et tag.

Vi kan tilbyde en konkkurende markedspris som ingen kan slå os.